Over ons

Van der Meer Machines is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Het vestigingsadres is aan de Balgweg 43 te Breezand. U bent hier van harte welkom op afspraak. Telefoon: 06 2460 9308. 

Aan het hoofd van het bedrijf staat Marcèl van der Meer. Van  jongs af aan is hij bezig met (onder)handelen. Door het starten met Van der Meer Machines heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt.

Wat doen wij?

Inkoop

Van der Meer Machines is altijd op zoek naar kwalitatief goede machines of materialen. Door efficiënt in te kopen kan Van der Meer Machines haar klanten optimaal van dienst zijn tegen een scherpe prijs

Verkoop

De ingekochte machines en materialen worden gecontroleerd op goede werking en waar nodig gerepareerd. U ontvangt altijd een goed werkende machine, tenzij vooraf anders is gemeld. De machines die klaar zijn voor de verkoop worden aangeboden  door bemiddelaars (Hobaho en CNB) en op onze website. Een overzicht van de huidige voorraad kunt u zien op de pagina ‘Aanbod machines’. Op alle verkochte machines en/of materialen zij onze algemene- en leveringsvoorwaarden van toepassing.

Contact

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul dan ons contactformulier in. Wij
zullen uw vraag en/of opmerking zo spoedig mogelijk beantwoorden.